Què fa un psicòleg infantil?
Amb un bon diagnòstic i amb una intervenció primerenca, els problemes que apareixen en etapes decisives del desenvolupament de nens i nenes es poden superar, assegurant el seu benestar psicològic futur i el seu sentit de seguretat personal.
Demana cita
AVALUACIÓ PSICOLÒGICA PERSONALITZADA
El/la psicòleg/a infantil realitzarà una avaluació inicial que inclourà el diagnòstic del problema, la comprensió del temperament del nen, una valoració del seu desenvolupament i una anàlisi de l'entorn. Aquesta avaluació té per objectiu comprendre les causes del malestar, establir els objectius de teràpia i dissenyar un pla de tractament adaptat.
INTERVENCIÓ EN PSICOTERÀPIA INFANTIL
La nostra psicoteràpia infantil es basa en l'aplicació de tècniques adaptades al seu moment de desenvolupament evolutiu. Durant les sessions, treballarem amb dibuixos, contes i elements simbòlics… A través dels jocs, els nens mostren la seva personalitat, anhels i dificultats, una informació important per al terapeuta. També aprenen a reconèixer i expressar les seves emocions, a elaborar els seus problemes i a trobar alternatives saludables.
ASSESSORAMENT PER A PARES
El nostre tractament infantil inclou una atenció personalitzada a pares i mares, per a acollir pors, dubtes i comprendre què li passa al vostre fill. També incorporareu eines de criança i gestió del problema. Durant les sessions per a pares, aprendreu tècniques per a facilitar la seva recuperació, prevenir malestars i manejar-vos davant rutines, tasques escolars… També gestionareu les emocions dels nens quan es desborden
Què atén un psicòleg infantil?
Des dels nostres inicis a KÜO hem acompanyat a molts nens i pares a superar les seves dificultats.
Per a nosaltres el benestar emocional dels més petits és la nostra màxima prioritat.
- Hiperactivitat.
- Ansietat.
- Trastorn d'ansietat provocada per una separació.
- Depressió infantil i juvenil.
- Trastorn dissocial.
- Trastorn negatiu desafiant (rebequeries, agressivitat).
- Tics i conductes compulsives.
- Autisme.
- Problemes en el control d'esfínters en nens.
- Baix rendiment acadèmic.
- Gelosia.
- Trastorns afectius.
- Fòbia social.
- Problemes d'aprenentatge.
- Alteracions emocionals.
- Problemes d'autoestima.
- Obsessions.
- Falta de seguretat en si mateix.